Mikä on Annan Putiikki?

Annan Putiikin on Reisjärvellä vuonna 2019 perustettu myymälä ja kahvio, josta löytyy koko ajan laajeneva valikoima niin paikallisten taitajien kuin muidenkin kotimaisten tekijöiden tuotteita laidasta laitaan. Kotimaisista elintarvikkeita löytyy esimerkiksi mausteita, karkkeja, juomia ja kuivattuja marjoja. Paikallisia käsitöitä edustaa muun muassa sepäntyöt, puutuotteet, villasukat, korut, huovutustyöt sekä pellava-asusteet. Lisäksi löytyy kotimaisia paperituotteita, pelejä, keramiikkaa, luonnonkosmetiikkaa ja paljon muuta mukavaa!

Annan Putiikki oli aluksi pelkkä pieni myymälä-kahvio Reisjärven keskustassa, mutta pikkuhiljaa toiminta on laajentunut. Talvella 2020 kahvilan yhteydessä aloitettiin myös lounas. Sen jälkeen aloitettiin verkkokaupan rakentaminen ja samalla kivijalkaliike muutti uusiin, hieman isompiin ja valoisampiin tiloihin kesällä 2020 ja vaiherikkaan vuoden päätteeksi Annan Putiikin tilat menivät remonttiin, joten kivijalkamyymälä on toistaiseksi suljettu. Koko ajan toimintaa pyritään kehittämään eteenpäin, joten vain aika näyttää, mitä vielä keksitään!

Kuka on Anna?

Minä olen Annan Putiikin perustaja, Anna Luomajärvi. Tällä hetkellä, syksyllä 2020, olen vielä pääasiassa äitiyslomalla, mutta sen lisäksi kehitän tätä verkkokauppaa pikkuhiljaa eteenpäin.

Olen opiskellut artesaaniksi, ja käsityöt ovat aina olleet harrastukseni ja elämäntapani ja sen takia halusinkin myymälään nimenomaan muidenkin kotimaisten käsityöläisten ja valmistajien tuotteita. Annan Putiikilta löytyy siis myös minun tekemieni tuotteiden lisäksi tällä hetkellä noin 50 muun käsityöläisen sekä muutaman kymmenen muun valmistajan kotimaisia tuotteita.